Image is not available

Expertise

Expertise

Onze diensten zijn erop gericht om korte lijnen nog sneller te maken. Om u voorsprong te geven op uw concurrenten.
Slider

Altijd paraat zijn, daar draait het om bij organisaties. Waarbij de technologie de mens moet ondersteunen en niet andersom. Een winnende strategie brengt je nergens als je niet op tijd bent met de uitvoering. Onze diensten zijn erop gericht om korte lijnen nog sneller te maken. Om u voorsprong te geven op uw concurrenten. Uiteraard tegen vlijmscherpe prijzen en een transparante tariefsstructuur.

Telecommunicatie

De medewerkers van uw bedrijf of organisatie kiezen hoe en wanneer ze zelf bereikbaar zijn en welk device ze daarvoor willen inzetten. Waar nodig vangen wij uw telefoontjes op: schakel Movida ook in als uw telecom operator. Kostentechnisch houdt u de vinger aan de pols, dankzij scherpe contracttarieven en financiële signalering. Iedere installatie geschiedt op ‘one stop’ basis: u ontvangt nieuwe en vervangende toestellen op iedere gewenste locatie, geïnstalleerd én ingebouwd met de juiste gegevens, instellingen en (CRM) data. 

VoIP

Dankzij VoIP (Voice-over-Internet-Protocol) gaan spraak en andere digitale informatie over het internet of intranet. Om te bellen is niet langer een analoge of digitale telefoonlijn nodig. Met de VOIP-technologie kunnen uw medewerkers binnen het eigen zakelijke netwerk veilig en gratis kunnen bellen in binnen- en buitenland én tegelijkertijd toegang hebben tot alle noodzakelijke gegevens. Aansluiting op andere installaties en systemen is eenvoudig te regelen. Dat scheelt in de kosten! Met VoIP worden vaste en mobiele telefonie geïntegreerd en kan iedereen zelfstandig een doorschakeling regelen.

Mobiele telefonie

Mobiel bellen was ooit erg duur en ingewikkeld. Bij Movida realiseren we nu iedere dag aanzienlijke kostenbesparingen op telecomgebruik en toestellen, met handhaving van gebruiksgemak en keuzevrijheid. En dankzij onze 1e-lijn expert- en serviceteams blijft u ‘in de lucht’. Afhankelijk van uw SLA garanderen we binnen 24 uur reparatie of een vervangend toestel, ook in het buitenland.

Vaste telefonie

Bellen en internetten via een vaste lijn is een aflopende zaak. Uw centrale hoeft niet meer vanuit een vaste plek bediend te worden. Ook is het niet nodig om verschillende nummers en dito adressen te hanteren voor vast en mobiel, dankzij de mogelijkheid van geïntegreerde oplossingen. Is dat bij u nog wel het geval? Heeft u nog een oudere centrale? Wij helpen u snel de elektronische highway op.

Service Management

Welk systeem voor zakelijke telefonie u ook kiest, Movida zorgt voor een optimale balans tussen keuzevrijheid en gemak voor de gebruiker en strak budgetbeheer voor de organisatie.

Medewerkersprofielen in de eigen webshop

Zorgvuldig stellen we functie- en medewerkersprofielen op, waarin de mogelijkheden en beperkingen worden vastgelegd in de bedrijfswebshop, waarin ook uw ‘enterprise app store’ is opgenomen.

  • De medewerkers bestellen geautoriseerde toestellen en apps rechtstreeks via de webshop
  • Abonnementskeuze en bereikbaarheidseisen afgestemd op het individuele profiel en het bedrijfsbeleid
  • Signaleringsfunctie bij overschrijding van het individuele telecombudget en -begrenzing

Beveiligde data, ook bij bestaande toestellen en BYOD - Bring Your Own Device.

Geen werkdruk voor uw IT-organisatie

Onze service-/helpdeskmedewerkers vangen alle vragen en problemen van uw medewerkers op. Er wordt dus geen beroep gedaan op uw eigen IT-medewerkers over de werking van toestellen, accessoires of inbouwapparatuur. Policies en updates worden centraal ingevoerd.

Gebruikers hebben rechtstreeks toegang tot onze expert support, zowel voor bestaande toestellen en accessoires als over de nieuwste releases van hardware en updates. In alle smaken!

Een eigen servicedesk die 24 uur beschikbaar is middels e-mail, telefonisch, teams en bij uw medewerker op locatie

Elke dag besparen dankzij volledige financiële rapportages, analyses en monitoring

Meten is weten. Bij Movida houden we van gecontroleerde en meetbare processen. Door onze hoge automatiseringsgraad bieden wij per medewerker inzicht in alle toestelinformatie, de -registratie en het gebruik. Uiteraard houden wij ook vinger aan de pols van de geselecteerde operators en service providers en zorgen dat aanpassingen onmiddellijk worden geïmplementeerd. Dankzij de koppeling tussen centrale en mobiel zijn alle gegevens inzichtelijk, transparant en bovendien realtime op te vragen.

Deze services worden transparant verrekend:

  • Maandelijkse upload van alle gegevens
  • Verrekening op één factuur
  • Automatische kostenallocatie
  • Analyses op basis van gespreksdetails
  • Via monitoring en signalering naar eindgebruikersbewustzijn.

Installatie

Bij Movida houden we niet van half werk. We leveren uw nieuwe en vervangende toestellen en apparaten gebruiksklaar, dus met de juiste gegevens en instellingen op iedere gewenste locatie in Nederland. Zo zorgen de Field Engineers van onze dochter MDP Inbouwspecialisten B.V. dat de ingebouwde handsfree-set direct gebruikt kan worden, zijn leaseauto’s bij aflevering voorzien van de gewenste beveiligings- en registratiemiddelen en zijn de nieuwste VoIP toepassingen direct operationeel. Bovendien weten uw medewerkers hoe ze nieuwe mogelijkheden kunnen toepassen. Uiteraard voeren we overbodige toestellen en apparatuur weer af, zorgen voor gecertificeerde dataverwijdering en recyclen we zoveel mogelijk.

Na afloop blijft onze Helpdesk bereikbaar om de laatste twijfels over gebruik en toepassingen weg te nemen. 

klik hier voor de website van MDP

We love what we do

Sed pulvinar placerat augue, in tempor sem rhoncus nec. Nam volutpat tristique diam semper ullamcorper.