Team Coronel – altijd goed bereikbaar tijdens de Dakar

Al meer dan 12 jaar doet Coronel mee aan de Dakar rally. Een rally die vele gezichten kent in de vorm van landschappen en parcours. Vroeger werd de rally “Parijs – Dakar Rally” genoemd omdat de rally daadwerkelijk tussen deze plaatsen werd gereden. Door allerlei wereld bewegingen en politieke aspecten heeft de Dakar organisatie proberen te laveren tussen de verschillende landen en is nu terecht gekomen in het Midden-Oosten | Saudi Arabië. Een land met vele mogelijkheden en ruimte om dergelijk rally’s te faciliteren.

Onze bijdragen
Voor een rally van deze grootte zijn vele middelen nodig om het tot een succes te maken. Feitelijk is het een bedrijf waarbij alles moet kloppen om succesvol te kunnen zijn. Iedere medewerker heeft zo zijn of haar rol en spelen in op wat de markt doet. Zo gaat dat ook bij het team Coronel en is de communicatie daarbij ook hier leidraad van de “organisatie”. Nu doet Movida niets in de wijze waarop men zou moeten communiceren, maar helpen we wel met apparatuur om goed te kunnen communiceren en niet beperkt te zijn aan landsgrenzen. Goede communicatie is van grootbelang en is onderdeel van het doel wat men wil behalen – de finish!

Hiervoor levert Movida ondersteuning in het beschikbaar stellen van satelliet, gsm en wifi communicatie. Allemaal middelen die nodig zijn om het team bereikbaar te maken en te houden. Daarnaast ook belangrijk om ons als fan te kunnen informeren. Niet alleen de spraak mogelijkheden worden gebruikt maar ook alle data opties vinden hun weg naar b.v. social media, radio en televisie. Kortom, Movida helpt team Coronel om bereikbaar te zijn en om in contact te blijven met hun fans.

Kijk ook op de website van team Coronel