scroll
home | expertise

Installatie zakelijke telecommunicatie

De zakelijke markt staat nooit stil. Organisaties willen vooruit. Snel, efficiënt en veilig. De afgelopen 20 jaar zijn mobiliteit en installatie onlosmakelijk verbonden aan onze onderneming. Zakelijk Nederland weet ons te vinden, van fleetowners en transporteurs tot leasebedrijven. Voor de inbouw van een carkit tot een compleet wagenpark uitrusten met navigatiesystemen en registratie. In alle gevallen staan onze inbouwspecialisten voor u klaar.

Installatie en montage

Bij Movida weten we als geen ander verbindingen te maken en te onderhouden. Dat is onze passie en dat is onze kracht. Wij helpen bij de installatie of montage van zakelijke telecommunicatie, telematica, mobiliteitsoplossingen, beveiliging en fleet management activiteiten. Ook voor onderhoud bent u bij ons bedrijf MDP aan het juiste adres.

Gebruiksklaar

Wij zorgen ervoor dat nieuwe en vervangende apparaten gebruiksklaar en met de juiste gegevens en instellingen op iedere gewenste locatie in Nederland worden ingebouwd of afgeleverd. Onze installateurs regelen dat een ingebouwde handsfree-set direct kan worden gebruikt, dat leaseauto’s bij aflevering zijn voorzien van de gewenste beveiligings- en registratiemiddelen en dat de nieuwste VoIP toepassingen direct operationeel zijn. Overbodige apparaten en toestellen voeren we uiteraard af en – indien gewenst – zorgen we voor gecertificeerde dataverwijdering.

Ons team

Een team van zeer gedreven vakmensen met passie voor hun werk staat 24/7 voor u klaar. Onze medewerkers verstaan hun vak als geen ander. Zij zijn echte liefhebbers die het mooi vinden om dagelijks installatie en mobiliteit met elkaar te verbinden.

Onderhoud en beheer

Ook voor onderhoud en beheer bent u bij ons aan het goede adres. Onze werkzaamheden stoppen niet als het netwerk is aangelegd, de navigatiesystemen zijn ingebouwd of de beveiligingsapparatuur gebruiksklaar is. Onze ervaring is dat het dan pas begint. De zakelijke markt is altijd in beweging. Wilt u uw infrastructuur up-to-date houden dan is regulier onderhoud en beheer noodzakelijke. Wij helpen u graag!