home | nieuws

Bezoek ons op de Hiswa!

Het is zover, Hiswa te Water 2019!

Van 4 tot en met 8 september staan wij weer met veel enthousiasme in de Bataviahaven te Lelystad samen met MDP Inbouwspecialisten en MobileRED.

Scheepsbeveiliging

Met het beveiligingsplatform Finder biedt Movida specifieke oplossingen voor de pleziervaart. Deze oplossingen variëren van compleet ingebouwde systemen waarmee de boot op afstand gevolgd kan worden, maar ook op afstand statusmeldingen kan ontvangen. Tot aan oplossingen voor de kleinere vaartuigen, zoals een sloep of een kano. Met autonome volgsystemen is het mogelijk om ieder vaartuig te voorzien van een Track & Trace oplossing.

Wifi aan boord

Movida is more than telecom en dat kenmerkt zich door de brede sortering van draadloze wifi oplossingen die specifiek zijn gemaakt om aan boord te gebruiken. Tijdens de Hiswa laten we een aantal oplossingen zien die portable gebruikt kunnen worden, maar ook vaste installaties. Complete configuraties van hardware, antennes en dataverbindingen. Oplossingen die het mogelijk maken om aanwezige randapparatuur aan boord te koppelen met wifi, met het comfort van thuis.

Zien wij u dit jaar weer? Wij staan dit jaar op stand KO-61

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.hiswatewater.nl