Het Einde van 2G: Op weg naar de Toekomst met 4G

In de loop van 2025 zullen grote telecombedrijven hun 2G-netwerken beëindigen en zijn momenteel al bezig om dit af te bouwen. Dit betekent dat apparaten die afhankelijk zijn van 2G-connectiviteit niet langer operationeel zullen zijn. Movida heeft al geruime tijd gebruik gemaakt van de kracht van 4G ritregistratie en we willen jou ook graag laten profiteren van deze vooruitgang. In de evoluerende wereld van telecommunicatie is het van cruciaal belang om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarom willen we je graag informeren over het aankomende einde van de 2G-netwerken en hoe Movida je kan helpen naadloos over te stappen naar geavanceerde 4G ritregistratiesystemen. 

Wat houdt 4G in?

Een 4G-netwerk is ontworpen om gegevensoverdracht te faciliteren voor een breed scala aan mobiele apparaten, waaronder spraak-, tekst-, video- en internetcommunicatie. Het biedt aanzienlijk verbeterde snelheden en betrouwbaarheid in vergelijking met oudere 2G-netwerken. Onze Movida ritregistratie communiceert zowel via 2G als 4G netwerken met ons platform, waardoor je een naadloze connectiviteit behoudt.

De Voordelen van Onze 4G ritregistratie

Met het uitfaseren van 2G als achtergrond, biedt onze 4G-technologie jou een toekomstbestendige oplossing. Deze upgrade levert niet alleen aanzienlijk verbeterde betrouwbaarheid en snelheid op, maar minimaliseert ook vertragingen. Door je wagenpark te upgraden naar onze 4G-technologie, krijg je toegang tot de vele voordelen die 4G te bieden heeft.

Een Investering in de Toekomst

Om je te ondersteunen bij deze overgang, brengt Movida eenmalige kosten in rekening voor de verwijdering van oude 2G-units, de nieuwe hardware en installatie. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren en worden transparant met je besproken voordat we verder gaan.

De Keuze om Te Upgraden

We begrijpen dat de overgang naar nieuwe technologieën gepaard kan gaan met vragen en overwegingen. Als je besluit om niet naar 4G te upgraden, zullen je bestaande 2G ritregistratie blijven werken totdat het 2G-netwerk wordt stopgezet. Echter, op dat moment zal de unit niet langer operationeel zijn, en is al merkbaar dat het 2G-netwerk afgebouwd wordt wat resulteert in het verlies van onze ondersteuning en dienstverlening.

Overstap opties op maat

Als je momenteel 2G- of 3G-hardware gebruikt voor je activiteiten, is het nu het perfecte moment om over te stappen naar onze 4G ritregistratiesystemen. We begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom zullen we binnenkort contact met je opnemen om de beste overstapstrategie voor jouw wagenpark te bespreken. Maar als je niet wilt wachten, staan onze deskundige altijd klaar om je te helpen bij het plannen van een soepele overstap.

Bij Movida begrijpen we dat verandering soms uitdagingen met zich meebrengt, maar we staan klaar om je te helpen bij elke stap van deze overgang. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we zullen ervoor zorgen dat je bedrijf soepel en efficiënt de weg inslaat naar de 4G-toekomst.