Onze klanten

“Dit is echt volledige ontzorging”

Patrick Guijs verzorgt BAM-breed de kantoorautomatisering; dat zijn maar liefst 18.000 werkplekken en zo’n 40-45.000 devices. Hij zorgt ervoor dat zijn collega’s probleemloos kunnen beschikken over hardware (laptops, desktopcomputers, printers, tablets en smartphones), software en cloudservices. Het operationele beheer van de mobile devices (telefoons en tablets) heeft hij toevertrouwd aan Movida. Dit wordt aangestuurd via tickets uit de eigen BAM-omgeving. Voor de medewerkers is het eenvoudigweg een maandfee en bruikleenovereenkomst, maar in Lelystad hebben ze er hun handen vol aan: de volledige registratie van uitgifte en inname van apparaten, verwerken van incidenten en wijzigingen en zorgvuldig bijhouden welke simkaart bij welk personeelslid hoort. Daarnaast verzorgt Movida een nauwkeurige administratie en rapportage over individueel gebruik en de afgesproken bandbreedte. Verandering is voor Patrick een constante factor en Movida is daarin heel flexibel. “Ik kijk al uit naar onze samenwerking in het buitenland met onze vestigingen aldaar. Fijn dat Movida daarin kan en wil meegroeien!”

Patrick Guijs

Global manager mobility, Koninklijke BAM groep nv.

Telecombeheer

“Je weet wat je aan elkaar hebt”

CRH is voor veel ondernemers wellicht geen bekende naam, maar het is een beursgenoteerde groep in uiteenlopende bouwmaterialen, met maar liefst 15 (internationale) werkmaatschappijen. Aaron de Git – European Mobility Manager – beheert het wagenpark, met in Nederland maar liefst 1500 leasevoertuigen, waarvan 150 op grijs kenteken.

CRH is zelf verantwoordelijk voor schades; een zelfverzekeraar dus. Gelukkig levert Movida de ‘track&trace devices’, zodat altijd live de juiste locatie van het hele wagenpark bepaald kan worden. Ook al wordt er veel aandacht besteed aan de juiste alarm- en beveiligingsinstallaties scheelt dat een hoop kopzorgen bij diefstal of vermissing, Zeker voor de duurdere personenwagens De samenwerking met Ed Moné gaat al 15 jaar terug. De mannen hebben een historische band, die ooit begon bij de mobiele telefonie. “We hebben een goeie persoonlijke verhouding en de dienstverlening is nog steeds gedegen en betrouwbaar. Die  kwaliteit zorgt voor een verbinding, dan blijf je samenwerken met elkaar.”

Aaron de Git

European Mobility Manager, CRH

Fleetmanagement

LaATSTE NIEUWS!

Volg ons om op de hoogte te zijn van onze laatste updates!

Onze blog
Movida met Boatonline op BootHolland 2024

Van 6 t/m 10 Maart is er weer BootHolland in het WTC Expo te Leeuwarden.

Fijne feestdagen

Wij danken onze relaties voor het fantastische jaar wat we hebben gehad met elkaar. Het

Hiswa te Water 2023

Ook dit jaar is Movida te vinden op de Hiswa te Water 2023. Net als

ISO 9001 en 27001

Het is wederom feest bij de bedrijven van Movida. We zijn met vlag en wimpel

Movida op BootHolland van 8 t/m 12 Maart

Eindelijk is het dan bijna zover. Movida staat dit jaar voor het eerst op de

Prijswijzigingen

31 Januari 2023 Lelystad Per 1 maart 2023 indexeren wij onze tarieven van zowel Movida

Fijne feestdagen gewenst!

Wij zijn dankbaar voor alles wat we hebben mogen doen voor onze klanten in het

Watersport vakbeurs 6,7 en 8 december – Geannuleerd

Op 6,7, en 8 december start de vakbeurs Watersport in de evenementenhal Gorinchem. Dit jaar

Volledige ontzorging

Wilt u ook volledig ontzorgt worden? Vraag ons naar de mogelijkheden!