scroll

Over Movida

Movida is een echt familiebedrijf. Bij ons draait het om ‘met elkaar en voor elkaar’. Deze filosofie brengen we ook in praktijk als het onze klanten betreft. We houden van korte lijnen en zorgen dat onze dienstverlening bijdraagt aan een langdurige relatie.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad. Een tweede vestiging bevindt zich in Engeland. Naast de Nederlandse markt bedienen we ook de Europese markt en zien we een uitbreiding van onze diensten met name in Ierland, Duitsland en België.

Core business

Onze hoofdtaak is om interne klanten van corporate bedrijven, instellingen en organisaties te ontzorgen. Hierbij ligt de focus op het beheren van telecom, telematica, fleet management en installatie. Werknemers moeten overal ter wereld mobiel ontsloten zijn (M2M = Machine to Machine).

Verder leveren we uiteraard de benodigde hardware en adviseren we onze klanten op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. We maken het verbruik inzichtelijk (Total Telecom Management) en ondersteunen bedrijven hierin. Waar nodig voeren we contractonderhandelingen met telecombedrijven. Ons motto: meten is weten.

De laatste jaren zien we een uitbreiding van onze diensten naar andere markten waaronder de watersport. Naast telecom en telematica zijn ook onze fleet management (tracking & tracing plus beveiliging) activiteiten gewenst.

Ons team

Bij Movida werken we met een team gedreven vakmensen. Onze gezamenlijke passie is om mobiliteit en communicatie met elkaar te verbinden. Wij lossen het probleem op, wat er ook gebeurt! Op het gebied van installatie hebben wij een toegewijd VCA / SCM gecertificeerd installatieteam speciaal voor telecom en IT-installatie.

Onze producten en diensten

Cloud services is de basis van alle Movida producten en diensten. Wij bieden platformen aan waar techniek ontsloten wordt. Ons complete pakket bestaat uit services inclusief hardware, software, helpdesk en installatie voor:

Movida, more than Telecom!

Movida bedrijfsvideo

Movida neemt al uw zorgen rondom telecommunicatie, telefonie, telematica, fleet management en installatie uit handen. Hoe? Dat ziet u hier. Movida, more than telecom!

Onze vacatures

Bij Movida zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. Bekijk hier onze vacatures.

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar.

Movida’s laatste nieuws

Movida met Boatonline op BootHolland 2024

Van 6 t/m 10 Maart is er weer BootHolland in het WTC Expo te Leeuwarden.

Lees meer
Fijne feestdagen

Wij danken onze relaties voor het fantastische jaar wat we hebben gehad met elkaar. Het

Lees meer
Hiswa te Water 2023

Ook dit jaar is Movida te vinden op de Hiswa te Water 2023. Net als

Lees meer