scroll

Over Movida

Movida is een echt familiebedrijf. Bij ons draait het om ‘met elkaar en voor elkaar’. Deze filosofie brengen we ook in praktijk als het onze klanten betreft. We houden van korte lijnen en zorgen dat onze dienstverlening bijdraagt aan een langdurige relatie.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad. Een tweede vestiging bevindt zich in Engeland. Naast de Nederlandse markt bedienen we ook de Europese markt en zien we een uitbreiding van onze diensten met name in Ierland, Duitsland en België.

Core business

Onze hoofdtaak is om interne klanten van corporate bedrijven, instellingen en organisaties te ontzorgen. Hierbij ligt de focus op het beheren van telecom, telematica, fleet management en installatie. Werknemers moeten overal ter wereld mobiel ontsloten zijn (M2M = Machine to Machine).

Verder leveren we uiteraard de benodigde hardware en adviseren we onze klanten op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. We maken het verbruik inzichtelijk (Total Telecom Management) en ondersteunen bedrijven hierin. Waar nodig voeren we contractonderhandelingen met telecombedrijven. Ons motto: meten is weten.

De laatste jaren zien we een uitbreiding van onze diensten naar andere markten waaronder de watersport. Naast telecom en telematica zijn ook onze fleet management (tracking & tracing plus beveiliging) activiteiten gewenst.

Ons team

Bij Movida werken we met een team gedreven vakmensen. Onze gezamenlijke passie is om mobiliteit en communicatie met elkaar te verbinden. Wij lossen het probleem op, wat er ook gebeurt! Op het gebied van installatie hebben wij een toegewijd VCA / SCM gecertificeerd installatieteam speciaal voor telecom en IT-installatie.

Onze producten en diensten

Cloud services is de basis van alle Movida producten en diensten. Wij bieden platformen aan waar techniek ontsloten wordt. Ons complete pakket bestaat uit services inclusief hardware, software, helpdesk en installatie voor:

Movida, more than Telecom!

Movida bedrijfsvideo

Movida neemt al uw zorgen rondom telecommunicatie, telefonie, telematica, fleet management en installatie uit handen. Hoe? Dat ziet u hier. Movida, more than telecom!

Het team

Maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gedreven vakmensen met passie voor hun werk. Zij staan 24/7 voor u klaar en verstaan hun vak als geen ander.

 

Martina heeft veel kennis en ervaring met het voeren van administraties. Daarnaast is ze een kei in debiteurenbeheer. Martina geniet als ze haar familie om zich heen heeft. Zij is bij Movida dan ook helemaal in haar element.

Martina Moné

Administratie

Een ervaringsdeskundige als het gaat om sales en service. Brigitte weet als geen ander hoe je omgaat met relaties. Haar jaren lange ervaring op dit gebied helpt ons om onze diensten nog beter te vertegenwoordigen. Brigitte voelt zich als een vis in het water met het vervullen van haar functie bij Movida.

Brigitte Roelvink

Binnendienst service- en salesmedewerker

Jeroen kent het klappen van de zweep binnen de sector. Bovendien weet hij vanuit zijn achtergrond in elektrotechniek onze processen goed te vertalen naar wat klanten nodig hebben. Jeroen kwam als stagiair telecom en telematica verkennen en is inmiddels al 25 jaar werkzaam binnen ons bedrijf. Hij weet dus waar hij het over heeft als hij zegt: 'It won’t get easier, it just gets better!' Zijn plezier, opgeruimde karakter en gestructureerde werkwijze staan daarvoor garant.

Jeroen Voolstra

Accountmanager Telecom

Het blijft ook echt binnen de familie met Desiree als werkvoorbereider. Desiree geeft - met haar dagelijkse werkvoorbereidingen - op haar unieke manier ondersteuning aan de MDP Field Engineers. Een intensieve en uitdagende klus waarbij creativiteit een grote rol speelt.

Desiree van Sluis

Werkvoorbereider

Ons team is 24/7 bereikbaar via telefoon, mail, whatsapp en andere messaging technieken.

Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Angela is een zeer geduldige en nauwkeurige collega. Daarnaast is ze razend snel met alles wat met administratie en orderafhandeling te maken heeft. Angela is leergierig en ambitieus en kent geen “nee”. Ze is zeer gedreven en voelt zich als een vis in het water bij Movida.

Angela Meijer

Servicedesk Medewerker

Ed is eindverantwoordelijke binnen Movida. Ed heeft veel ervaring op het gebied van sales en het bouwen van nieuwe relaties door techniek, service en passie te combineren tot mooie producten en diensten.

Ed Moné

Directeur

Vincent heeft zijn kennis en ervaring opgebouwd als sporter en militair. Inmiddels richt hij zich vol enthousiasme op onze service en dienstverlening. Zijn drive? Hij wil altijd optimaal presteren, helemaal voor onze klanten. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen en is verantwoordelijk voor de service aspecten binnen de organisatie.

Vincent Moné

Service Manager

John is onze goedlachse zwager. Bij John staat de mens achter de klant centraal. Hij gaat door het vuur voor onze klanten. Hij is altijd op zoek naar de oplossing voor overmorgen zowel op het gebied van bereikbaarheid als fleet management. Hij zet zijn jarenlange ervaring als 'dedicated accountmanager' in automotive (fleetsales en lease) en telecom volledig in voor alle bestaande en nieuwe relaties van Movida.

John van Sluis

Accountmanager Telecom

Arjan is de altijd vrolijke IT-specialist. Geen vraag is hem teveel; hij heeft voor alle vragen engelengeduld. Arjan heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan  als Field Service Engineer en als IT Service Engineer. Hij is dan ook een waardevolle aanvulling voor onze servicedesk en klanten.

Arjan van der Velde

Servicedesk Medewerker

Daniël houdt binnen Movida zowel de eigen IT-organisatie als die van de klant op orde. Mede dankzij zijn achtergrond in de autotechniek kan hij de specialisten in het veld goed aansturen en stimuleren. Hij zet graag nét dat stapje extra voor onze hoogwaardige dienstverlening. Daniël weet automotive en telecom naadloos te verbinden.

Daniël Moné

IT Manager

Onze vacatures

Bij Movida zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. Bekijk hier onze vacatures.

Installatie

Installatie

Field service engineer m/v op basis 40 uur p.w.

Het betreft een zelfstandige en ambulante functie. De werkzaamheden worden van huis uit op locatie uitgevoerd. Voor de uitvoering van de werkzaamheden krijgt de Field Service Engineer de beschikking over een bedrijfswagen inclusief de benodigde bedrijfskleding, apparatuur en gereedschap.

Gezien de verdeling van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar kandidaten woonachtig in de regio Utrecht. 

bekijk de vacature

Testimonials

"

Wauw! Uit het hart geschreven.
Zo uit het hart geschreven! Dankjewel Frank voor deze mooie persoonlijke getuigenis. Te veel eer, maar erg gewaardeerd.

Frank van Buggenum
Owner VB Interieurbouw

"

Finder geeft een veilig gevoel

Wederom een mooie testimonia mogen ontvangen van een tevreden relatie die Finder ervaart als science fiction!

André de Bruin

Straetus

"

“Voor Movida gaat AMP Groep meer bezorgingen van mobiele telecom uitvoeren. Het is mooi om te zien dat Movida groeit en dat wij daar onderdeel van mogen zijn. Hier zijn we trots op.”,

Koos Verhave

AMP Groep

"

“Geen gehannes meer met het registreren van mijn zakelijk kilometers!”

Katarina Hartgers