home | news

Dakar 2020 gaat van start!

We zijn klaar voor de start, aldus Tim en Tom Coronel. Het volledige team is inmiddels aangekomen in Saudi-Arabië, waar dit jaar de zwaarste rally ter wereld gereden gaat worden. The Beast, zoals ze de wagen noemen, heeft aan de hand van de ervaringen van de afgelopen twee jaar de nodige aanpassingen gekregen. Aanpassingen die zullen bijdragen aan het vergroten van hun kans om mee te dingen naar de eerste plaats. Het belooft weer een spannende rally te worden die op 5 januari zal starten en op 17 januari zal finishen. Kijken dus!

Tim en Tom rijden de rally weer samen en zijn dan ook de favorieten van het publiek. Het rijden van een dergelijke rally gaat niet zonder een goed serviceteam en sponsoren. Movida is ook dit jaar ondersteunend aan team Coronel met Tracking & Tracing en de volledige telecommunicatie ondersteuning. Zo beschikt het team over lokale wifi-oplossingen om het onderlinge contact en het contact met de buitenwereld te onderhouden. Maar ook satellietverbindingen om midden in de woestijn dezelfde communicatie behoefte te onderhouden. Hiervoor beschikt het team over Iridium en Immarsat apparatuur.

In de laatste plaats heeft het team nu ook de beschikking over een Coronel Drone van Floating Drones. Hiermee kan het team mooie beelden maken vanuit de lucht om zo de thuis blijvers een nog betere indruk te geven over het verloop van het team.

Kortom, het team en het materiaal is er klaar voor!

Wij wensen het volledige team veel succes en plezier!

Op naar de overwinning!