home | news

Movida en Galaxy slaan handen in een

Digitale infrastructuurspecialist Galaxy en zakelijke telefoniespecialist Movida sluiten strategische samenwerking en complementeren hierbij hun marktbenadering en dienstenportfolio.

De wereld verandert sterk onder invloed van digitalisering. De impact van data wordt steeds groter en wij vinden dat hier bewust en zorgvuldig mee om dient te worden gegaan, geeft Ed Moné directeur van Movida aan. Met de komst van de AVG wet is de bewustwording hiervan steeds meer aanwezig, dat is een eerste goede stap. Movida biedt mooie producten en diensten op het gebied van zakelijke telefonie en duurzame mobiliteit. Samen met Galaxy kan de volgende stap gemaakt worden om dit geheel over een beveiligde verbinding te laten verlopen. Het feit dat data binnen de Nederlandse grenzen opgeslagen wordt sprak ons enorm aan.

‘De veiligheid van data is een verantwoordelijkheid van ons allemaal’, geeft Job Kunst directeur van Galaxy aan. Communicatiestromen op zo’n veilig mogelijke manier te laten verlopen, zoveel mogelijk buiten het publieke internet om, is onze kracht. Veilig Verbonden is een hybride model, waarbij wij bedrijfs- en thuislocaties flexibel en direct kunnen aansluiten op ons netwerk. Samen met Movida kunnen wij verder bouwen aan een integraal communicatie aanbod.

https://www.galaxy.nl/