home | news

Movida met Finder nu ook drager Keurmerk RRS

Vanaf 2 mei 2019 mag Movida met Finder officieel hét keurmerk RitRegistratieSystemen dragen. Hiermee kan Movida zich op een kwalitatieve wijze binnen de ritregistratiesystemen-branche onderscheiden en huidige en potentiële klanten van de meerwaarde van het Keurmerk laten profiteren.

Kwaliteit en zekerheid

Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het Keurmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy. Met de keuze voor Finder bent u verzekerd van een 100% sluitende ritadministratie. “Voor ons product was de keuze voor het verkrijgen van het Keurmerk een logische stap. Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en vinden in dit Keurmerk een mooie mogelijkheid om hier ook uiting aan te geven”, aldus Ed Moné van Movida.

Objectief en onafhankelijk

Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk RRS. De toekenning van het Keurmerk aan Movida met Finder is gebeurd op basis van een objectief oordeel van een externe auditor (Mazars). Om de kwaliteit ook op lange termijn te zekeren, worden alle leveranciers na toekenning van het Keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden Ritregistratiesystemen met het Keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

https://www.finder-online.nl