home | news

Movida tekent nieuwe, bijzondere overeenkomst met AMP Groep

 “Het over en weer versterken van elkaars kwaliteiten. Dat maakt deze overeenkomst bijzonder.”, aldus Ed Moné, Directeur Movida. Dat Movida en AMP Groep elkaar versterken is aan de nieuwe overeenkomst goed te zien. Zo wordt de zorgvuldige bezorging van telecomdiensten vanuit Movida opgeschaald en gaat AMP Groep gebruik maken van Movida’s voertuigvolgsysteem (fleetmanagement). Een win-win dus! 

 Zorgvuldig bezorgen

AMP Groep is ervan overtuigd dat zorgvuldigheid altijd de norm moet zijn. Daarom bezorgt AMP Groep producten zoals (gekoelde) medicijnen, paspoorten, rijbewijzen en mobiele telefoons altijd aan de juiste persoon. “Voor Movida gaat AMP Groep meer bezorgingen van mobiele telecom uitvoeren. Het is mooi om te zien dat Movida groeit en dat wij daar onderdeel van mogen zijn. Hier zijn we trots op.”, aldus Koos Verhave, Commercieel Directeur AMP Groep. 

 Fleetmanagement ‘Finder’: Een verlengstuk voor planners

“Alle voertuigen van AMP Groep worden voorzien van slimme hardware. Hierdoor worden de voertuigen digitaal zichtbaar en krijgen planners inzicht in de logistieke situatie.”, vertelt Ed Moné. Voor AMP Groep een belangrijk stukje telematica. Meer inzicht betekent een nog zorgvuldigere dienstverlening en een veiliger wagenpark. 

 Een tweeledige overeenkomst tussen Movida en AMP Groep. Een bijzondere overeenkomst die tot stand is gekomen tussen twee partijen die geloven in kennis delen en elkaars kwaliteiten volledig benutten. Movida en AMP Groep zijn trots op deze samenwerking.