home | news

Vanaf vandaag komt u Movida ook onderweg tegen.

Movida is sinds vandaag in het bezit van haar eerste mobiele unit voor op de weg. Middels deze aanwinst ondersteunen wij u ter plaatse, waar dan ook in Nederland. Aangezien de dienstverlening van Movida verder gaat dan u voordeur, is deze keuze een logische stap. Naast de mobiliteit van de dochteronderneming MDP, zal Movida dit volgen en daarin ondersteunen.

Ondanks dat mobility meer en meer vanuit het internet wordt gedragen, is de lokale ondersteuning nog steeds een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Niet alles is op afstand te regelen en juist daarom komen wij naar u toe voor het verzorgen van installatiewerkzaamheden, maar ook voor de gewenste uitleg van hard-, en software oplossingen. Communicatie blijft mensenwerk en daarbij is de directe interactie en persoonlijke aandacht van wezenlijk belang.

Kortom, vraagt u ons naar de mogelijkheden om ondersteuning ter plaatse te ontvangen. Of naar mogelijkheden om uw huidige PABX telefooncentrale te vervangen voor een ultra moderne VoIP oplossing met hoogwaardige beveiligde verbindingen van uw in- en uitgaande VoIP en internet verkeer.

Movida – more than telecom