home | nieuws

Floating Drones

Per 1 december heeft Movida de Swellpro distributierechten binnen Nederland overgenomen door de activiteiten van Floating Drones over te nemen.

Movida is volop in transitie met de ontwikkeling en uitbreiding van haar producten en diensten. IoT en Smartcity spelen hierbij een belangrijke rol, met als uitgangspunt telecom en telematica. Met Floating Drones heeft Movida de eerste waterdichte drones in Nederland. Een unieke toevoeging waarbij Movida vanuit business cases haar relaties ondersteunt met complete oplossingen. Onze activiteiten binnen de maritieme sector zijn dan ook leidend geweest in het nemen van een dergelijke beslissing. Maar ook de gedachte dat drones in opmars zijn om te ondersteunen bij het vereenvoudigen en verduurzamen van o.a. logistieke processen. Denk hier bijvoorbeeld aan het ondersteunende karakter bij het redden van mens en dier.  

Binnen Floating Drones kennen we twee verschillende waterdichte drones, die zowel voor de particulier als de professionele gebruiker zeer interessant zullen zijn.

https://floatingdrones.nl