home | nieuws

ISO 9001 en 27001

Het is wederom feest bij de bedrijven van Movida. We zijn met vlag en wimpel geslaagd voor het predikaat ISO 9001 en 27001.

8 maanden lang hebben we onze processen en veiligheid onder de loep genomen en aangepast om te voldoen aan deze certificeringen. Dit hebben we gedaan omdat we vinden dat we kwaliteit leveren en veilig omgaan met de gegevens van derde. Ja, dat kun je wel zeggen en dat zal men ook wel aannemen. En juist over dit laatste heeft ons doen besluiten om voor de muziek uit te willen blijven lopen. Niet willen wachten totdat iemand het vraagt en dan acteren. Nee, we zijn er vol voorgegaan om ook te bewijzen dat we onze zaken op orde hebben en dat aantoonbaar maken. We hebben dit niet alleen gedaan en de hulp ingeschakeld van Stefan van Nifterick, werkzaam bij Molenaar en Pasman Solutions. Een relatie waarmee wij al een goede band hebben en ons ook helpt met het verwerking van onze BI-omgeving, wat we gebruiken om onze relaties online inzicht te geven over onze staat van de dienstverlening, ofwel SLA’s.

Wij zijn trots op onze bedrijven, maar met name trots op onze medewerkers. Zonder hen hadden we dit nimmer kunnen doen omdat zij een zeer belangrijk onderdeel zijn van onze dienstverlening en veiligheid. Het blijft per slot van rekening mensenwerk.