home | nieuws

Movida Nederland sluit aan bij Almere City FC

Movida Nederland BV heeft zich tot het einde van seizoen 20/21 verbonden aan de businessclub van Almere City FC. Directeur Ed Moné zette onlangs, in gezelschap van zijn zoon Vincent Moné, zijn handtekening onder een één jarige overeenkomst met de polderclub.

Moné licht de keuze voor Almere City FC toe: ,,Onze toetreding als lid van de businessclub Almere City FC komt doordat wij geloven in het blijven innoveren in de combinatie mens en techniek. Door techniek ondergeschikt te laten zijn aan de gewenste oplossing helpen we ondernemers bij hun telecom en telematica vraagstukken. Almere City FC heeft in onze ogen dezelfde uitgangspunten als wij hebben “door innovatie kom je vooruit”. Dat werkt in het bedrijfsleven zo, maar zeer zeker ook in de sport. En zie hier het bewijs, de inzet van een waterdichte drone om de voetbaltraining in overzicht te brengen. In weer en wind!’’

Als onderdeel van de samenwerking heeft Movida Nederland een waterdichte drone ter beschikking gesteld aan de club zodat de trainingen en oefenwedstrijden van het 1e elftal haarfijn, overzichtelijk in beeld gebracht kunnen worden. Een mooie stap in het verder professionaliseren van de organisatie rondom het 1ste elftal.