home | nieuws

Synergie en korte lijnen

Mobile RED, Movida en MDP intensiveren samenwerking!

De samenvoeging van Mobile RED, Movida en MDP onder één dak in Lelystad is niet alleen qua huisvesting efficiënter. De drie bedrijven, gespecialiseerd in beveiliging, communicatie en inbouw, kunnen nu, naast de particuliere markt, ook de zakelijke markt nog beter van dienst zijn. Want hoewel in feite actief in drie verschillende metiers, is de synergie groot.

Mobile RED maakte jarenlang deel uit van Micpoint, dat besloot zich te concentreren op fleetmanagement-diensten. Directeur Ruud Bruining nam het initiatief om Mobile RED daarom zelfstandig voort te zetten. Met Movida en MDP was er al een relatie. Er is echter geen sprake van een fusie. De drie bedrijven hebben ook afzonderlijk eigen doelgroepen en markten en daar blijven we ons ook op focussen. Maar er is zeker een grote synergie tussen de drie bedrijven en daarvan kan iedereen profiteren. We kunnen nu sneller schakelen voor onze klanten.

Daarom ook de verhuizing van Mobile RED naar Lelystad. MDP heeft hier een volledig geoutilleerd inbouwstation en is specialist in apparatuur, zoals gecertificeerde startonderbrekers, alarm-en voertuigvolgsystemen.

https://www.mobilered.nl

Zie ook pagina 38 in “Fleet en Lease Zomer 2018” :

http://www.trendsinautoleasing.nl/wp-content/uploads/Fleet-en-Lease-zomer-2018-2.pdf